- Fysiurgisk Massage og behandlinger til dig og din sport.

Recovery behandling 

(Programmerne  indstilles efter aftale. 

1. BEN

- Dette hjælper dig til at blive restitueret hurtigere. Behandlingen føles som den æltning og strækning af muskler, der finder sted ved massage. Man mener at 20 min. i recovery boots, svarer til op til 48 timers passiv restitution.

Når du har støvler på, presser de venøsevæske tilbage, hvilket giver dig øget blodgennemstrømning – og dermed ilt og næringsstoffer – omkring musklerne, som er med til at genopbygge det beskadigede væv.

2. ARM

- Armbærltet forebygger blandt andet spændinger i muskulaturen i arm og skulder. Herudover, så kan armen med fordel benyttes i forbindelse med eksempelvis lymfødem og karpaltunnelsyndrom.

Når armen tages i brug, så skal du sørge for at trække den op omkring skulderen, gerne i en 90 graders hælding med støtte fra en pude eller lignende. Det er vigtigt, at du så vidt muligt forsøger at slappe af i muskulaturen omkring arm og skulder under behandlingen.

RECOVERY BOOTS KAN OGSÅ HAVE POSITIV EFFEKT VED BL.A.:

  • Uro i benene
  • Ødemer
  • Diabetes
  • Gigtsmerter

3. LÆND

- Lændebæltet kan med fordel benyttes, hvis man oplever ømhed eller spændinger i lænden. Du kan justere lændestykket så det passer bedst til lige præcis det sted, hvor du eksempelvis er øm henne. Lændebæltet kan tilmed trækkes nedover ballerne og give behandling her også. Er du særlig øm et bestemt sted, kan du også folde stykket eller frakoble kamre på maskinen (der hvor der ikke ønskes behandling). Med vores lændebælte vil du få en dejlig og blødgørende massage. Som med valg af ben er det gældende at des flere kamre du vælger des mere fleksibilitet vil du opnå, samtidig med at kamrene vil opfyldes mere “flydende”.