- Fysiurgisk Massage og behandlinger til dig og din sport.

Lidt omkrig Massage Terapi / Ortopædisk fysioterapi

Kort og godt.

Massage Terapi er ofte en anden mulighed for behandling for pertienter med kroniske smerter. Ortopædisk rehabilitering kan omfatte dybvævsmassage. Mange pertienter med rygskade eller lign. løbende problemer, der involverer nakke og rygsøjle, finer massageterapi fordelagtigt. 


Pertienter med tilstande som skuldre senebetændelse får ofte dyb vævsmassage som en del af deres behandling. Det siges, at denne type terapi/ behandling forbedrere  blodgennemstrømningen og kredsløbet til sårede områder. i nogle tilfælde kan dette også forbedre mobilitet og fleksibilitet. 

Udover massageterapi og træning kan andre former for behandling kan det anbefales at benytte andre typer behandling som evt. infrarød behandling - / Varmeterapi ultralyd behandling. Ultralyd trænger dybere ned i lagene af væv en varme alene. 

Ortopæisk fysioterapi  involverer også rehabilitering af patienter, der lider af sportsskader. Muskuloskeletaltraume i ryggen, nakken, skuldrene og knæene er sportsrelaterede skader, der kræver omfattende fysioterapi. I mange tilfælde kan specielt udstyr, såsom løbebånd, motionscykler og overkropps ergometers bruges til disse programmer. (Dette er ikke muligt at benytte i klinikken, men der kan forekomme råd og vejledning herom.)